Kanotskola - Ny omgång i v29!

  • 24 maj 2024

image: Kanotskola - Ny omgång i v29!

Kanotskolan var så populär att vi nu släpper en ny omgång tider.

Kanotskola v29

...och alla simkunniga från 9 år är välkomna (missade du att anmäla dig till v 25 så har vi faktiskt 2 platser kvar, 1 på förmiddagen och 1 på eftermiddagen, se anmälningslänk i slutet av artikeln).

Vill du bli nästa Petter eller Petra Menning? Eller bara lära dig paddla i stilla mak längs ån tills du känner dig mogen att ge dig ut på egna äventyr? Då har vi garanterat någonting för dig.

På Kanotskolan får du lära dig grundläggande säkerhet på (eller snarare i) vattnet.

Du får lära dig hantera det mesta i kanotväg, allt från SUP...

...till att spela kajakpolo...

Känner du dig ämnad för framtida stordåd på öppet hav så erbjuder vi både Surfski och havskajak.

Ja, och naturligtvis det häftigaste du kan göra med familjen eller kompisarna: besättning! Ja, K2 och K4, där du inte bara ska hålla balansen utan även paddla i takt.

Efter bara 4 dagars paddling garanterar vi att du avslutningsvis klarar av att "paddla på tur" till Pegasus trädgård i Hög, en naturskön tur på 3km.

Och du, det finns ingen övre åldersgräns för att ha kul! Våra äldsta aktiva är helt enkelt stora barn, även om de är i 80-årsåldern. Kanotskola är inte bara för barn, bjud med mamma, mormor eller varför inte pappa som skryter om hur bra balans han har. Vi ser till att ni alla får bada!

Låter det intressant att få umgås med våra utbildade ungdomsledare under första sommarlovsveckan (och förhoppningsvis resten av sommaren), så anmäl dig via https://www.loddekanot.nu/aktiviteter/kanotskola-2024/.

 

Hjärtligt välkomna till en vecka av fantastisk gemenskap!