Adventspaddling

  • 10 nov 2023

image: Adventspaddling

Ho Ho Ho!

Långsamt men säkert närmar vi oss julen och därmed även adventstider. Detta betyder att det är snart dags för ett väldigt roligt evenemang på Lödde Kanotklubb.

Har ni alltid velat se Lucia...

...eller Jultomten paddla?

Eller uppleva ett Disneytåg - fast på vattnet?

Då har ni chansen att vara med på LöKK’s helt egna Adventspaddling lördagen, den 9:e December 2023! Tanken är att paddla en runda tillsammans på ån (till mynningen och tillbaka) och eftersom solen går ner kl 15:45 kan vi samlas kl 15 och sedan paddla in i mörkret.

Och det gäller att ha den bästa ljusbelysning man kan ha på sig! Ljusslingor, självlysande armband, pannlampor, reflexvästar.... ni kan vara kreativa! Efter förra årets succé, blir det förhoppningsvis lika många tomtar och troll, enhörningar och stjärngossar i år! Efter paddlingen kan vi samlas på klubben för lite adventsfika.

??? ??? ????

Adventspaddling på Lödde Kanotklubb.

Vilken tid?

Träff kl 15, ombytta och redo för att ta fram kanoterna. På vattnet senast 15:30.

Vilka kanoter?

Spelar ingte så stor roll... Allt från K1 till K2 och K4 är möjligt! Snacka ihop er innan om ni tänker köra besättning:)

Paddlingen - hur gör vi med hastighetsskillnaden?

En runda till mynningen och tillbaka. De snabbare kan köra en längre runda än de som tänkte köra lite långsamare, så att vi är tillbaka på klubben samtidigt. ~45min paddling.

Om man inte kan/vill paddla men gärna vill vara med?

Ni kan antingen vänta på klubben och förbereda adventsfikan, eller köra båt och ta lite bilder:)

Adventsfika

Om någon vill baka någonting gott, så kan man gärna göra det! Klubben kommer bjuda på fika. OCH förbered er för en rolig kahoot!

 

  • BÄSTA BELYSNINGPRISET!!!
    Bästa belysningen vinner ett pris! Priset kommer delas ut efter paddlingen på adventsfikan.

 

För våra paddlande medlemmar finns ett Facebook-event där ni gärna får anmäla om ni kommer på evenemanget. Har ni frågor så är ni välkomna att höra av er till klubben eller direkt till tomtemor Ardis! Jag ser fram emot en mysig Adventspaddling den 9:e December. Hoppas vi ses där!

 

Ardis, Adventspaddlingskommittén