Sommaren är över...

  • 1 okt 2023

...så nu drar vi igång vinterträningen (och kalendern) istället!

Träningsupplägg

Träningsschemat för höst och vinter ser ut enligt följande:

I sedvanlig ordning välkomnar vi alla våra medlemmar, och även vårdnadshavare till våra träningspass. Ju fler, desto bättre!

Tisdagar - Löpträning i Sandskogen

Kl 18-19 samlas vi vid parkeringen/utegymmet på Skräddarevägen i Sandskogen för en löptur på våra fina slingor.

Löpning kan alla göra i sin egen takt, så varför inte hänga med när du ändå lämnar av barnen (eller ta med dig hunden och gå en runda medan våra aktiva springer).

Onsdagar - Allmän grundträning i Nyvångshallen

Kl 18-19:30 i Nyvångshallen är det våra aktiva som håller i träningspassen. Här ges möjlighet att träna med blivande och f.d. OS-medaljörer på ett lekfullt sätt för alla åldrar. Är/har du varit aktiv i någon form av idrott? Kanske vill du vara med och leda ett pass? Prata med våra ledare på plats så ser vi till att du får chansen att hålla i ett pass.

Du hittar ledare och aktivitet per tillfälle i kalendern.

Söndagar - Simning och Polokanot i Harjagerbadet

Kl 19-20 för er som fyller 13 i år, 20-21 för 14 år och uppåt. Våra tränare med bakgrund som både elitsimmerskor och simskolelärare ser till att ni inte bara förfinar simtagen, utan har riktigt kul tillsammans. Nytt för i år är att vi nu befinner oss i det nybyggda Harjagerbadet där allmänheten har tillgång till halva bassängen. I gengäld så finns där hela 12 banor och en vattenrutschbana!

 

Kalender

Det är tur att våra administratörer inte tävlar, de hade aldrig kommit ur startgrindarna... men nu har vi faktiskt fått igång vår kalender där ni hittar höstens och vinterns alla träningsaktiviteter (fler kommer).

På förstasidan ser ni förhoppningsvis en mängd aktiviteter under kalendern. Kalendern kommer att innehålla saker som planeras utöver träningar, medan det som heter Aktiviteter är de faktiska träningstillfällena. Det enklaste sättet att slippa se alla grupper är att prenumerera på just din grupps schema: Scrolla ner på sidan och klicka på "Visa fler kommande" för att nå Aktivitetskalendern

Klicka sedan på "Filtrera per sektion/typ/nivå" för att komma förbi Kanot/Aktiv Medlem Sprint för att nå din träningsgrupp (här Fågelskådarna. Klicka sedan på Prenumerera och följ instruktionerna för att få kalendern i din telefon.