Delad glädje är dubbel glädje

  • 3 mar 2022

Visst är det något speciellt när vi samlas vid köksbordet med familjen och vi "pratar samma språk". Vi kan vara med i samtalet på ett helt annat sätt för vi har varit där, vi har upplevt det våra barn upplever varje gång de är nere på klubben.
Tänk att, lika målande som våra barn och ungdomar (och för den del även våra lite mer seniora medlemmar) beskriver det, kunna vara med och dela varandras glädje för sporten, vänskapen, skratten, gråten och gemenskapen som kanotpaddlandet faktiskt innebär. 
Vi söker nu dig som vill vara en del av allt detta, ingen insats är för liten eller för stor, här finns uppdrag för alla. Kanske du är familjens kung på att baka, ja då finns det möjlighet att hjälpa till i vår grupp för Social trivsel. Kanske du är familjens "handyman/woman" - då är gruppen Fastighet något för dig. Kanske du vet hur man hanterar glasfiber, startar en båtmotor eller vet hur man blir bättre på att springa, simma mm?
Klubben vill fortsätta att utvecklas som vi gjort de senaste åren, men det går inte utan vår allas insats - kom ihåg - vi gör det för varandra, för våra barn, för våra ungdomar men även för oss själva.
Vi ser en stark tillströmning av nya medlemmar vilket är det mest positiva som kan hända vår klubb och behovet av stöd till våra medlemmar ökar i samma takt.
Redan förra året fick vi många nya friska tränarförmågor i form av föräldrar, aktiva och återvändande kanotister som ställer upp i ur och skur. Utan er hade det aldrig varit möjligt att hålla så pass varierande träning som vi sett under de senaste 8 månaderna: ett stort tack till er alla! Men, för att inte slita ut er och ert engagemang i förtid så vill vi nu bli ännu fler!
Som du förstår - alla behövs, du behövs, så se nu till att haffa någon av tränarna nere på klubben för att anmäla ditt intresse för att vara med och dela med dig av din glädje till oss andra - tillsammans blir vi bättre.