Är DU vår nye tränare / hjälptränare?

  • 28 maj 2021

Lödde Kanotklubb är i starkt behov av tränare/hjälptränare.

Lödde Kanotklubb växer och redan nu är kanotskolan för 2021 fulltecknad, det borgar för ytterligare tillväxt vad gäller medlemsantalet. Med ett växande medlemsantal så växer också behovet av tränare och hjälptränare och det är här vi riktar en direkt fråga till er medlemmar om ni kan tänka er att vara tränare/hjälptränare inom Lödde Kanotklubb?
Som ni vet så sysslar Lödde Kanotklubb inte bara med paddling (men det är ju huvudsporten) utan vi erbjuder så mycket mer, simning, löpning, orientering, styrketräning, smidighetsträning, samarbetsövningar, sociala sammankomster, läger etc. 
Vi ber er nu att fundera över var ni skulle kunna vara med och hjälpa till, att få vara med och kanske dela glädjen med ditt barn när det lyckas göra en kullerbytta, lyckas göra en eskimåsväng eller varför inte sitta med i följebåt för att se hur duktiga era barn är där ute på vattnet?
Skriv ditt svar till klubbens mailadress så kommer tränarkollegiet att ta kontakt med dig för att hjälpa dig in i tränargruppen, presentera träningsschemat för dig och tillsammans kommer ni att hitta var just du kommer in och fyller en lucka som just nu finns. 
Vi ser fram emot just DITT svar.