Vårfixardag 23/4!

  • 17 apr 2021

I gengäld bjuder vi på grillat.

Hej Medlemmar!

Nu är det återigen dags för oss som annars inte är lika aktiva som våra ungdomar, att stretcha och träna bortglömda muskelgrupper så som kratt-muskeln, sopskaft-greppet samt lära sig grunderna i styrkelyft. Vi ger er även utlopp för finmotoriska aktiviteter som avtorkning av ytor, tömning eller sortering av hyllor.

Låter det lockande? Naturligtvis gör det det! Vi välkomnar er alla till en städdag på klubben i samband med att era barn och ungdomar tränar 09:00. När vi är färdiga bjuder vi er och de aktiva på grillat till lunch.

Kan ni inte närvara så hör gärna av er via Klubbmailen, märk mailet "Städdag", så återkommer vi med saker vi behöver hjälp med framöver. Möjligheten finns att hjälpa till när det passar er bäst. När ni ändå kör barnen till träningen, varför inte passa på att rensa/torka ur kylen på klubben, ta ett par tag med sopkvasten eller plocka lite skräp?

Många uppdrag små... vi har en lista att beta av, vet ni med er att ni sett något som är trasigt och behöver åtgärdas så tas även det tacksamt emot!

LISTAN

Välkomna!
Styrelsen

Psst, glöm inte prenumerera på vår kalender för att enklare veta var och när det händer!